U Beauty  >  myUBeauty  >  會員專享  >  結果公佈

結果公佈

U Beauty X 舒特膚獎您潔膚及潤膚套裝

<< U Beauty X 舒特膚獎您潔膚及潤膚套裝>> 活動已經完結,多謝各會員踴躍參加!

恭喜以下得獎者:

Au Yeung Pui Chun

CHAN PO YEE WINNIE

CHEUNG SIN TING

Jim Man Wai

Kong Mung Ni

LAU YUK YU

Law Wai Nga

Liu Yan Yi

Mok Tsz Kwan

pang hiu yin stephanie

TO WAI MAN

Wong Po Lun


所有領獎通知書已經寄出,請各得獎者查收電郵。

--------------------------------------------------------------

[會員尊享] 濕疹、敏感係好多香港人嘅頭號敵人,又痕又腫咁點去拜年見人啊?皮膚護理品牌舒特膚適合濕疹及敏感皮膚人士使用,產品更被譽為最低刺激性、無香料、無藥性,幫助肌膚保濕並增強皮膚屏障完整性。U Beauty會員只需喺即日至2017年1月17日中午12點前回答簡單問題,即有機會獲得舒特膚潔膚及潤膚套裝乙份(價值: HK$670,名額12個)。U Beauty祝各位雞年Keep住好膚質~濕疹、敏感不再!

獎品包括:

- 舒特膚倍加護潔膚露 (295ml)

- 舒特膚倍加護潤膚霜 (295ml)

- 舒特膚溫和潔膚露 (250ml)


問題:請分享您嘅2017年護膚目標。

(建議以30字內說明)

參加辦法:

  1. 成為 Beauty.ULifestyle.com.hk會員及U Beauty的 Facebook Fans
  2. 讚好(Like)及分享(Share)此活動的帖子(Post)
  3. 於此活動的Facebook帖子下留言tag 2位朋友並說 “2017年濕疹、敏感不再!”
  4. 填妥連結中的參加表格及回答簡單問題:http://bit.ly/2hG7ita

名額: 共12個

得獎名單將於 2017年1月19日後,於Beauty.ULifestyle.com.hk網頁內公佈,得獎者將獲電郵通知領獎詳情。

條款及細則:

-              每位參加者須先成為Beauty.ULifestyle.com.hk會員U Beauty Facebook Fans,於Facebook讚好(Like) 及分享(Share) 此活動的帖子(Post),並於此活動的Facebook帖子下留言tag 2位朋友並說: “2017年濕疹、敏感不再!”

-              每位參加者須填妥連結中的報名表格,並回答問題 (建議用30字內說明原因)。

-              活動日期由2017年1月11日起至2017年1月17日中午十二時正止。

-              U Beauty團隊將以答案之質素選出12位得獎者,得獎者將可獲隨機抽出獎品1份。

-              所有獎品不得更換、退回、轉讓或兌換現金。

-              得獎名單將於 2017年1月19日後,於Beauty.ULifestyle.com.hk網頁內公佈,得獎者將獲電郵通知領獎詳情。

-              得獎者需親臨領奬地點領取相關奬品。

-              參加遊戲之會員必須提供正確個人資料以便核對得獎者身份,未有提供資料者其得獎資格將被取消。

-              有關獎品之使用條款、保養、用後反應和服務品質,Beauty.ULifestyle.com.hk概不負責。

-              Beauty.ULifestyle.com.hk保留對此推廣活動及獎品之條款及細則的修改權利,任何改動將於Beauty.ULifestyle.com.hk網上公開發佈,不作另行通知。

-              參加者須同意接受 Beauty.ULifestyle.com.hk的私隱條款、服務條款及此活動之一切細則及條款。

-              香港經濟日報集團員工及家屬不得參與是次活動,以示公允。

-              如有任何爭議,Beauty.ULifestyle.com.hk保留最終決定權。

-              如有查詢,請電郵至info.beauty@Ulifestyle.com.hk。

會員回應
共有 68 
Happy BB

希望能解決皮膚濕疹問題。
raymond ko

希望舒緩濕疹, 擊退痕癢 ,不再敏感 , 雞年做隻快樂的小雞.
Ben Law

使用全天然產品,舒緩濕疹,擊退暗瘡,修復肌底細胞,增強肌膚免疫力
lililam

有效紓緩乾燥痕癢,及減退面部泛紅,濕疹消失,重塑水潤美肌
yucheungto

修復受損肌膚,保持肌膚水潤嫩白,細緻無暇,永遠不緊繃
Man Wai Au

肌膚不再敏感,不再有紅通通的過敏徵狀,肌膚古溜不乾澀,重拾BB肌。
memorypang

溫和清潔嬌嫩肌膚,給予美肌呵護,減緩因乾燥引起的皮膚癢感,肌膚觸感柔嫩光滑。
Tater Kam

希望舒特膚幫我解決濕疹,敏感與乾燥問題,保留肌膚水分,keep住健康白滑無痕。
tchl

希望舒特膚令我有濕疹,敏感的肌膚變回光滑,能有自信參加大學畢業禮。
Sfong Chiu

希望轉用《舒特膚》能為我踢走濕疹,敏感,皮膚從此水潤有光澤,亮麗動人!
summerpig

2017年要同敏感暗瘡SAY GOODBYE! 要白滑水嫩透亮!
Pooh Pooh

2017年,我想肌膚零瑕疵,永無濕疹和敏感,皮膚白白滑滑,靚足一世!
Olivia Cheung

新一年,我想肌膚時光逆轉,踢走濕疹及敏感,令肌膚回復BB般細嫩幼滑!
Leung Piinki

我要踢走乾疹痕癢令皮膚保持白白滑滑勁滋潤
YukiHui130

2017年護膚目標: 懇請敏感、暗粒、缺水、濕疹通通遠離我!
star_ki

希望2017舒特膚給我滋潤、滑溜的肌膚,敏感、乾燥、濕疹全部掃走!
Billy Lam

濕疹敏感不再,感覺《舒》適
紅腫痕癢拜拜,《特》別滑溜
2017 擁有健康皮《膚》
Janettetse

我的護膚新目標2017年濕疹、敏感不再!保持皮膚靚靚。
Tiffany Ip

推崇天然低敏以及無香料色素之護膚品,減低皮膚的負擔。
bobo98

早睡早起提升皮膚健康最重要啦
愛美小妹

2017年會多使用標榜天然​​​、純淨無污染​的護膚品牌,重點是可以一支多效,減省不必要的保養品,對皮膚也是一種呵護!
pochun3810

希望2017年乾燥、敏感、濕疹、紅斑、細紋離我而去~恢復白滑美肌
Jessieww

2017我既護膚目標係同下巴暗粒講bye bye,不再敏感
gigibeauty

希望2017年濕疹同敏感遠離我,有機全面照顧護膚,皮膚恢復白滑
lam3810

希望新一年敏感濕疹細紋不再見,美肌青春迎接我!
judymai

希望盡量減少色斑及幼紋,可以令皮膚保持光澤及水潤係最大的護膚目標呀
weiweiwei899

2017年護膚目標 希望皮膚白白滑滑 最重要抗氧化 一年四季都唔好皮膚敏感 PAT PAT同背隻唔好再生濕疹 夏天先可以著背心 YEAH~~
angie_0817hk

希望2017年濕疹同敏感遠離我,回復靚靚肌膚迎接新年!
bonnieszesh

2017皮膚白滑無濕疹,肌膚保持無細紋,不易乾燥保滋潤!
askfrankie

Yo~Yo~濕疹、敏感遠離我!水嫩、白滑跟著我!Here we go~
hoiyuetma

我嘅2017年護膚目標係皮膚白滑,濕疹遠離我,保持有水份的面頗.
JOSEPHINE TONG

我2017希望濕疹唔好再發,攪到我成日周身"R",鬼咁核突。我想見番白滑的皮膚。
NGAN KIT MING

我2017希望試用到舒特膚產品能改善到本人濕疹!
sannychiu

希望皮膚問題可改善,敏感,濕疹,皺紋,暗啞,瑕疵..通通拜拜,只剩下白滑美肌。
Oguri

2017年濕疹同敏感要好返晒!
Yi Chau

2017,我會更加注重補濕同防敏感!令到皮膚恢復白滑
Jovivi

2017要白裡透紅好彈手~滑淨冇敏感~BYE-BYE豆豆~
celiakee

新一年,全家都唔洗被濕疹纏擾住,再返健康潤澤的肌膚就心足了!
darlinggg

2017年,我會肌膚健康白滑,冇敏感煩惱!
hosand2004

我的2017年護膚目標是肌膚又白又滑! 濕疹、敏感遠離我!
kcgary2g

不再做容易敏感的淚人!肌膚健康水嫩笑容在!
LEI0709

2017年,我會肌膚健康白滑,冇敏感煩惱!
jennyjenny

2017年護膚目標希望不用再害怕敏感發作!
linleunglin

這品牌好好用, 適合敏感肌呀!
hosy214

2017年護膚目標希望唔止自己皮膚靚靚,仲想抽到呢set舒特膚令有濕疹既仔仔皮膚都變得滑滑,不再痕癢
cheung_2012

護膚品要忠於同一品牌,唔好貪新鮮亂試,只選用天然同防敏產品
kit1021

2017年護膚目標係加強皮膚清潔及保濕, 多飲水充足睡眠,
WfLai

希望 "2017年我跟家人都跟濕疹、敏感說Good bye!
candy_kok

2017年護膚目標係KEEP 住d皮膚,唔好出豆豆
candy yip

2017最想皮膚唔再敏感,會改用有機低敏的護膚品.
Sandy Wan

想對抗我的敏感肌及面頸的濕疹,望找到能幫我不再復發的護膚品。
jay0213

2017年護膚目標係不能出到一粒豆豆!!
monkeyhung1231

2017年護膚目標係白白亮亮唔好生豆豆
Lee Sin Hung

2017年護膚目標係加強皮膚防晒保濕, 多飲水充足睡眠, 適當運動及均衡飲食
terence0430

2017年護膚目標係加強皮膚清潔及保濕, 多飲水充足睡眠, 少飲凍野!!
sandycheng1027

嫁個好歸宿,唔駛再為生活煩惱
Quince Ho

平日化開簡單既 earth tone 眼妝,2017希望突破自己,用上更鮮明亮麗的眼影。唔好淨係查 sleeping mask 咁懶,要清櫃用多d paper mask,勤力保濕,唔可以令自己上妝後浮粉!
bewater

目標係唔再出痘痘,D痘印可以快D退!
幸運水

目標係保持皮膚水嫩光滑,唔再濕疹紅到一撻撻
KATHY6

保持肌膚水潤狀態,出現敏感問題時用舒特膚的潔膚露和潤膚霜,全面作出護理。
Lovely Lovely

目標每星期至少用面膜一次
wingman111

目標係皮膚唔再痕癢,唔再挖到損哂,希望能變返滑滑嫩嫩的!
roywkwu

減少色斑和維持皮膚保濕度是我來年最大的護膚目標,因為需要保持皮膚年輕
winhonickee

崇尚「天然有機」改善濕疹問題,讓有機全面照顧護膚需要,淨化心靈,令肌膚自然亮麗,由內至外散發動人自信。
bunarbu

抵抗力差左, 導致皮膚起濕疹, 希望調理身體, 以免轉天氣又返發.
hikiki

以前雖未至於剝殻雞蛋,今年患上玫瑰痤瘡,希望面紅敏感不再
mini0719

希望少d痘痘,基本清潔好,再讓保濕美白好d
mmlee168

保濕加強避免細紋出現色斑也要防止防曬不小得,早睡早起提升皮膚健康