天然成份敏感肌都啱用!小資女必備 CP值高卸妝油推介

天然成份敏感肌都啱用!小資女必備 CP值高卸妝油推介

發佈時間: 2020.04.06

近來日日戴口罩,返工又一定要化妝,皮膚焗了一整天,有沒有發現面部肌膚多咗暗瘡同暗粒?想保持肌膚白滑,卸妝一定要卸得乾淨!今次推介這款價錢超值的卸妝油Joseristine All-round Cleansing Oil,成份天然,溫和不澀眼,敏感肌都啱用,仲有高效卸妝力,可以一次過卸埋眼妝,一齊睇下因為咩咁好用啦!

 

好用位一:成份超天然!卸妝同時護膚

Joseristine All-round Cleansing Oil特別採用有機摩洛哥堅果油及有機玫瑰果油,具有法國歐盟Ecocert認證,保濕功能高,有效修護乾燥肌膚,卸妝後皮膚不會覺得繃緊,反而有一層薄薄的天然屏障,能鎖緊肌膚水份,同時發揮抗氧化及淡化色斑的功效,讓肌膚保持水嫰,清爽不油膩。

 

好用位二:用得舒服 唔澀眼

知道大家戴口罩,想keep住靚會特別注重於眼妝,但如果眼妝卸得唔夠乾淨、色素深殿,就好易變成黑眼圈同熊貓眼,想卸得徹底乾淨,好多其它妝卸液都會搞到對眼又澀又紅,但因為Joseristine All-round Cleansing Oil成份夠天然又夠晒溫和,完全唔澀眼,大家可以放心咁用,卸得徹底!

 

好用位三:成份「4無」 敏感肌恩物

坊間唔少卸妝油都會加入礦物油等人工成份,唔單止澀眼,仲會阻塞毛孔,有種洗極都唔乾淨的油膩感,仲會阻礙皮膚吸收護膚品,所以最好揀成份天份的卸妝油,先可以減少皮膚生暗粒及粉刺的問題!

 

Joseristine這款卸妝油就標榜「4無」,無防腐劑、色素、香精及礦物油,敏感乾燥肌人士都啱用,卸完妝仲會有種清爽水潤的感覺,不會有種瞬間變成沙漠肌的乾燥感。

好用位四: 10秒極速徹底卸妝~ 懶人必備!

這款卸妝油的另一賣點,就是具有高效卸妝能力,只需將卸妝油打圈清洗面部肌膚,就能迅速清走、溶解毛孔中的化妝品及污垢,連防水眼妝及唇彩等都能極速浮面,用水一洗就乾淨,返足全日工,沖涼卸妝都可以極速搞掂,爭取更多休息時間!

小資女首選 讀者票選卸妝油第一名

這款卸妝油功能媲美不少名牌產品,上年仲獲得香港其中一本美容雜誌嘅Cleaning Oil票選第1名,成效得到唔少讀者肯定,一支180毫升的卸妝油價錢都不過$115.9,啱哂精明嘅小資女,CP值咁高值得入手!

 

想知Cleansing Oil 點樣超強10秒極速卸妝?立即睇片啦!

 

購買點:彩豐行

https://www.choi-fung.com

睇盡最新美妝時尚情報及女生話題!

集結熱門女生主題
U Beauty
《女生扮靚懶人包》
貼心資訊 All in One! 立即用

最高瀏覽

集結熱門女生主題
U Beauty
《女生扮靚懶人包》
貼心資訊 All in One! 立即用