港姐黃心穎推介好用補濕 Gel
發佈時間: 2014.03.18

黃心穎:我用開一隻叫 zensation 的補濕 gel,佢唔會太油,其實用護膚品係要同自己夾的,我返到嚟香港皮膚都變差咗,我用過好多種但可能呢隻冇乜激素對我嚟講好適合。我以前用 cream 狀的會生油滋粒,但呢隻係水狀的 gel ,夜晚就可以揸厚啲可以當 mask 用,薄啲就當補濕用。

2012 年度香港小姐亞軍「心穎BB」黃心穎:我用開一隻叫 ZENSATION 的保濕 gel,佢唔會太油,其實用護膚品係要同自己夾的,我返到嚟香港皮膚都變差咗,我用過好多種但可能呢隻冇乜激素對我嚟講好適合。我以前用 cream 狀的會生油滋粒,但呢隻係水狀的 gel ,夜晚就可以揸厚啲可以當 mask 用,薄啲就當補濕用。

 

 

ZENSATION 產品目錄:www.ubeauty.com.hk/hk/brand/438/zensation.html


最高瀏覽