正在閱讀
CP值極高植物美容品牌!YVES ROCHER法國NO.1

CP值極高植物美容品牌!YVES ROCHER法國NO.1

發佈時間: 2017.09.28

揀護膚品,有效成分愈天然,對肌膚的負擔最少,而來自大自然的草本植物,絕對是大地送給美女們的珍貴寶藏!起源法國的美容品牌YVES ROCHER,自1959年創立以來,就是主打植物科技美容品牌。YVES ROCHER產品在法國好出名,除所有產品Made in France,更以平靚正著稱,想知YVES ROCHER有咩勁再睇落去啦。

法國製造自家農場

至今YVES ROCHER 20個研究團隊,備有1100種植物萃取,每年更研發出30種新的活性成分。唔止咁,品牌仲特設44公頃私家農場種植有機植物,產品均產自法國。就是因為由種植開始,到研究至包裝也是由YVES ROCHER一條龍包辦,加上品牌創辦人YVES ROCHER講過︰「美麗是無價,每一位女性都享有植物美肌的權利。」所以YVES ROCHER的產品價錢親民,保證人人用到。據知在法國每3位女士就有1位使用YVES ROCHER的產品。

環保先鋒 法國NO.1

好嘢並唔係靠把口,YVES ROCHER產品曾獲取法國 No. 1 美容品牌、護膚品牌、抗衰老護膚品牌及化妝品牌的美譽。除了產品功效得到咁多榮譽,熱愛植物,熱愛大自然的YVES ROCHER,對環境保護的貢獻都是NO.1!在產品方面,沐浴產品是100%可進行生物分解,玻璃包裝更可以被100%回收再造。另外,YVES ROCHER更成立基金會及持續推出環保運動,其中好似有「PLANT FOR THE PLANET」活動,更決心要在2020年為地球種植1億棵樹!

推介!YVES ROCHER星級產品

講咁耐究竟YVES ROCHER產品有咩好,當然所產品都用上天然植物成分,而這中這些植物成分在市場上都較少見,非常獨特。而產品由面部、頭髮,以至身體護膚產品及化妝品都有推出。

其中品牌的護髮產品特別出色,功能由防脫髮、保濕、滋潤、去屑,鎖色等樣樣齊,而且不含矽、人造色素、防腐劑,溫和又好用。

防脫髮洗髮露$119/300ml

防脫髮洗髮露加入了白羽扇豆種籽精華,有助增生蛋白質,強壯髮囊。呢支洗髮露仲得到法國護髮OSCARS大獎!

育髮精華素 (1個月療程) D349/15ml x 4

同樣加入白羽扇豆種籽精華,另加入有效提供營養予髮絲的高獐芽花精華,只要一個月,能促進髮根吸收充足氧份及必需營養以保持頭髮生命力,強壯髮絲。

有機木莓光彩淨化髮醋 $98/ 150ML

 

頭髮都呷醋?這是一款以天然木莓成份調配的「健康髮醋」,可以淨化頭髮,可改善頭瘡問題之外,仲可以令髮色亮澤兼香噴噴。

法式護髮體驗

講咁多試過最實際,最近竟YVES ROCHER推出免費護髮體驗,而家只要去以下網址登記,就可享有專業頭髮分析,之後仲可以得到品牌的皇牌護髮旅行套裝。想知更多詳情,快啲Click入去登記參加啦。

 

免費體驗詳情︰http://bit.ly/2jIptRN

皇牌護髮旅行套裝包括︰洗髮露50ML、護髮精華30ML、倍護精華10ML

 

資料由客戶提供