正在閱讀
韓妹超like!LANEIGE全新10色絕美「寶石唇膏」

韓妹超like!LANEIGE全新10色絕美「寶石唇膏」

發佈時間: 2018.07.06

LANEIGE的唇膏向來是韓妹首選,最新出的Stained Glasstick晶透水光唇膏再次掀起「果凍唇」熱潮,推出10款寶石色正中少女心!淡淡一抹就好似果凍般水潤亮澤,令整個妝容充滿戀愛嘅感覺,所以早在五月於韓國推出時,即掀起搶購熱潮,仲被Glowpick選為「Best New Arrivals」,即刻睇吓究竟佢點解咁吸引!

水潤光澤 好似果凍咁Juicy

LANEIGE今次就以教堂彩繪琉璃為設計靈感,推出10隻Stained Glasstick晶透水光唇膏顏色,每支唇膏以寶石命名,唇芯仲以鑽石形切割,顏色同外形都令人心心眼。

女神拍劇 親身示範!

韓國的甜美女神李聖經每次拍劇的化妝及衣著都會成為網民熱話,在最近上映的韓劇《想停止的瞬間:About Time》入面,佢就搽咗No.6紅尖晶石色,色澤好似水晶般通透,有琉璃光感,搽上咀帶有珊瑚紅色,仲可以令皮膚顯白!

國民妹妹金裕貞推介!兩款大熱唇色

今年LANEIGE找來人氣女藝員金裕貞做品牌代言人,感覺好清新,佢仲推介咗兩款夏日大熱唇色,輕鬆搽出Juicy 果凍唇。

溫柔甜美的蜜桃色,好啱夏天的日常妝容。

另一款推介的No.6紅尖晶石色,帶點珊瑚紅色,令膚色紅粉緋緋。

 

以下可以睇晒10款寶石色調,有柔和色調同亮麗色系,一定有一款岩你!

Stained Glasstick晶透水光唇膏 共10色  (售價港幣185元)


立即Click入以下網址了解更多啦: https://bit.ly/2KL0tWq

 

資料由客戶提供